Skip to content
theamazingworld.grΈνας αγωνιζόμενος βετεράνος που αφιερώνει τη ζωή του στο να βοηθάει άλλους λαμβάνει ένα βραβείο που του αξίζει στο παντοπωλείο

Ένας αγωνιζόμενος βετεράνος που αφιερώνει τη ζωή του στο να βοηθάει άλλους λαμβάνει ένα βραβείο που του αξίζει στο παντοπωλείο

  Από την έκφραση στο πρόσωπό του μπορούσες να καταλάβεις πόσο σήμαινε η στιγμή για αυτόν.

  Όσοι διακινδυνεύουν τη ζωή τους για να υπηρετήσουν τη χώρα τους θα πρέπει να ανταμειφθούν για τις θυσίες τους.

  Δυστυχώς, πάρα πολλοί βετεράνοι αντιστέκονται. Αν ο στρατιώτης δεν έχει υπηρετήσει για κάποιο χρονικό διάστημα, τα οφέλη που λαμβάνει κατά την επιστροφή του συχνά δεν επαρκούν για να στηρίξουν την επιβίωσή του.

  Η ομάδα εκπλήξεων του Fox 5 πλήρωνε για αγορές παντοπωλείων σε κατάστημα του Λας Βέγκας όταν παρουσιάστηκαν σε έναν βετεράνο που μόλις που μπορούσε να αντέξει οικονομικά σαπούνι πιάτων και καραμέλες.

  Αν και δεν μπορούσε να αντέξει οικονομικά τα ψώνια που χρειαζόταν κάθε εβδομάδα, οδήγησε τη φίλη του Stephanie, μια βετεράνο με ειδικές ανάγκες, στο κατάστημα.

  Η Στέφανι, η οποία βρισκόταν σε αναπηρικό καροτσάκι, είπε στον δημοσιογράφο ότι αγόραζε τροφή για τον εαυτό της και τα σκυλιά της, αλλά παραδέχτηκε ότι της είχαν τελειώσει τα τελευταία 50 δολάρια και δεν ήξερε τι θα έκανε μετά.

  Ο Ντέιβ Χολ, ο ρεπόρτερ πίσω από το Surprise Team, με χαρά της είπε ότι αυτός και η ομάδα του είχαν φροντίσει για τις αγορές της και η Στέφανι χάρηκε που έλαβε αυτή τη γενναιόδωρη προσφορά.

  Αλλά τότε ήταν που ο Ντέιβ παρατήρησε τον άντρα που στεκόταν πίσω της και η Στέφανι τον σύστησε στον αδερφό της.

  Ένας άντρας ονόματι Larry Robeson ήταν ένας άλλος βετεράνος που ήταν φίλος με τον σύζυγο της Stephanie αφού γνωρίστηκαν στο ίδιο κλαμπ.

  Ο Λάρι ίδρυσε το κλαμπ Bones for Blankets πριν από 16 χρόνια, το οποίο επικεντρώθηκε στη δωρεά κουβερτών σε άστεγους βετεράνους. Heδρυσε το κλαμπ αφού τα τρία αδέλφια του πάγωσαν μέχρι θανάτου και ήθελαν άλλοι άστεγοι να μην βιώσουν την ίδια τραγωδία ενώ κοιμόντουσαν έξω στο κρύο.

  Ο βετεράνος με μεγάλη καρδιά είπε ότι ο σύζυγος της Stephanie ήταν οδηγός φορτηγού που έφευγε συχνά, οπότε ήθελε να κάνει ό, τι μπορούσε για να βοηθήσει τη Stephanie.

  «Κανένας κτηνίατρος δεν πρέπει να περάσει αυτό που περνάει», είπε.

  Ο Ντέιβ δεν άφησε τον ωραίο κτηνίατρο να φύγει από το κατάστημα χωρίς πραγματικά παντοπωλεία.

  «Μας υπηρετήσατε», είπε στους βετεράνους. «Είναι η σειρά μας να σας εξυπηρετήσουμε τώρα».

  Ο Ντέιβ περπάτησε στο κατάστημα με τον Λάρι επιτρέποντάς του να βάλει ό, τι χρειαζόταν στο καλάθι του και να μοιραστεί την ιστορία του.

  “Αυτό είναι απλώς συντριπτικό, φροντίζω τον εαυτό μου από τα 13 μου”, είπε ο Larry.

  Καθώς ο ταμίας του έδωσε το συνολικό ποσό των 278 δολαρίων και η ομάδα το κάλυψε, είπε ότι δεν είχε ποτέ έναν λογαριασμό παντοπωλείου τόσο ψηλά, καθώς σκούπιζε τα μάτια του και είπε ευχαριστώ.

  Οι υπάλληλοι του τοπικού καταστήματος Albertsons παρακολουθούσαν το πλήρωμα να βοηθά άλλους ανθρώπους να αγοράσουν τα είδη παντοπωλείου τους και ένας ταμίας έγινε συναισθηματικός, ήταν τόσο χαρούμενος που είδε τόσες τυχαίες πράξεις καλοσύνης.

  Ο Λάρι αξίζει όλη τη βοήθεια που μπορεί να πάρει παλεύοντας τον εαυτό του, βρίσκοντας όμως τα μέσα για να δωρίσει κουβέρτες σε άστεγους βετεράνους. Έχει χρυσή καρδιά.

  Βοηθήστε μας να τιμήσουμε αυτόν τον άνθρωπο με μεγάλη καρδιά και να τον ευχαριστήσουμε για την υπηρεσία του κοινοποιώντας αυτήν την ιστορία.

  Με πληροφορίες απο το newsner

  ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή (ολική ή μερική) του περιεχομένου του ιστότοπου www.theamazingworld.gr με οποιονδήποτε τρόπο, χωρίς ενεργό σύνδεσμο προς το άρθρο στη σελίδα μας. Σύμφωνα με τον Ν. 2121/1993 και τους κανόνες Διεθνούς Δικαίου πού ισχύουν στην Ελλάδα.